Heb je zin in een middag vol avontuur en plezier op het water? Kom dan naar de watersportdag in Bergen op Zoom en beleef een middag vol waterplezier!

Op 25 mei van 10:00 tot 16:00 vind je alle watersporten van Bergen op Zoom op 1 plek aan de binnenschelde. Op de mooie locatie Aan Lager Wal zal deze middag in het teken staan van deze watersporten. Hier zullen verschillende verenigingen aanwezig zijn. Of je nou al eens eerder hebt gezeild, of nog nooit kennis hebt gemaakt met de watersport, deze middag in Bergen op Zoom zorgt voor een toffe kennismaking met het mooie dat de watersport te bieden heeft. Kortom, schrijf je gratis en vrijblijvend in en beleef een middag vol avontuur!

drie vletten van onze Scouting varen op het Zoommeer tijdens Opening Vaarseizoen in Bergen op Zoom

Zeilen bij de zeeverkennersgroep Karel Doorman

Zeilen bij de zeeverkennersgroep Karel Doorman. Wil je nou met gezellig wat vriendjes en vriendinnetjes komen zeilen? Stap dan aan boord in een lelievlet van de zeeverkennersgroep Karel Doorman! Geniet van de rust en omgeving op het water aan het Zoommeer. Of je nu een beginner bent of je kunt al zeilen? Je bent van harte welkom bij de zeeverkennersgroep Karel Doorman.

Gratis inschrijven

Zeilen met een optimist bij zeilclub ALW

Zeilen in een optimist op de binnenschelde is een fantastische ervaring voor kinderen. De kleine bootjes zijn perfect om in te leren zeilen. Bij de zeilclub ALW is deze mogelijkheid er voor de jeugd! Met de wind in je haren en het water onder je voeten geniet je van de mooie natuur aan de binnenschelde in Bergen op Zoom. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je gratis en vrijblijvend in!

Gratis inschrijven
watersport zeilen binnenschelde bergen op zoom
watersport bergen op zoom

Roeien met Aquarius

De roeivereniging Aquarius is de plek voor jong en oud om te leren roeien. Het roeien zit hem voornamelijk in de techniek. Heb je dit nog niet onder de knie? Geen zorgen, je zal echt wel vooruit komen! Maak kennis met de roeivereniging Aquarius op de watersportdag in Bergen op Zoom.

Gratis inschrijven

Kanoën met de vereniging ZeeWiToe

Naast roeien in een roeiboot, kun je ook kanoën op de mooie binnenschelde tijdens de watersportdag in Bergen op Zoom. Vaar langs verschillende boeien op het water en ontdek hoe makkelijk het eigenlijk wel niet is. Voor zowel jong als oud is kanoën een leuke activiteit voor op het water!

Gratis inschrijven
watersport binneschelde bergen op zoom
varen binneschelde bergen op zoom

Kom je suppen?

De binnenschelde is een mooie locatie om te leren suppen. Het water is niet te diep en er kan een lekker windje staan! Heb jij nog nooit op een surfplank gestaan, maar ben je wel benieuwd of dit nou wat voor jou is? Kom het suppen een keer uitproberen tijdens de watersportdag in Bergen op Zoom.

Gratis inschrijven

De Reddingsbrigade

De reddingsbrigade van Bergen om Zoom is natuurlijk onmisbaar tijdens deze leuke watersportdag. Naast dat zij zorgen voor de veiligheid op en rondom het water tijdens deze dag, kun je ook eens meekijken wat zij allemaal doen! Wie weet is de reddingsbrigade ook wel een hele nieuwe uitdaging. Maak kennis met de reddingsbrigade tijdens de watersportdag.

Gratis inschrijven
logo reddingsbrigade binneschelde bergen op zoom

Oeps, de watersportdag is al geweest...
Hopelijk zien we je volgend jaar!

Belangrijke informatie & inschrijven

Tijdens de watersport dag maak je dus kennis met alle watersporten die je in Bergen op Zoom maar kunt vinden. Op zaterdag 25 mei kun je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met de watersportverenigingen in Bergen op Zoom. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar die hun A diploma hebben. Hieronder vind je nog even alle belangrijke informatie op een rijtje.

Datum: Zaterdag 25 mei, van 10:00 tot 16:00
Locatie: Zeilclub ALW, Calandweg 29 Bergen op Zoom
Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar die hun A diploma hebben, maar iedereen is uiteraard welkom, zowel jong als oud!

Wij willen je vragen om je in te schrijven, zo krijgen wij een goed inzicht in hoeveel bezoekers wij kunnen verwachten en kunnen we de veiligheid van iedereen garanderen.

Heb je nog vragen?

Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Stuur gerust een mailtje naar [email protected]

logo watersport binneschelde bergen op zoom