Media

Laatste Activiteiten

2023

Trailer Jaarfilm 2022

Neem contact op voor de hele jaarfilm!

Berentocht 2022


Kamp Bekendmaking 2022


2022

Zomerkamp Jongens 2021

In de zomer van 2021 zijn we met de zeeverkenners jongens op kamp geweest naar Harderhaven. Het thema was "Time to Travel", het was aan de bakken om tijdreizen onmogelijk te maken en zo de huidige tijdlijn te behouden. Ondanks wat buien hebben we een top kamp gehad!

2020

Trailer Jaarfilm

Neem contact op voor de hele jaarfilm!

Zomerkamp Jongens

Ook in 2020 zijn we met de zeeverkenners jongens op kamp geweest. We hebben heel de wereld rond gereisd. Vanuit Bergen op Zoom zijn we vertrokken naar Portugal, waar de wereldreis echt begon. Vanuit Lissabon zijn we in 8 etappe's de wereld rond gezeild. Het was aan de bakken om deze etappe's zo snel mogelijk af te leggen. Uiteindelijk won de 828 met maar 23 punten!

2019

Trailer Jaarfilm

Neem contact op voor de hele jaarfilm!

Berentocht

Het hoogtepunt van het winterseizoen is toch echt wel de berentocht. De berentocht is een voettocht van, als je in één keer goed loopt, 25 km. Dit jaar was het thema de vijf zintuigen, bij iedere opdracht moesten de bakken een zintuig gebruiken om de weg te vinden.

Zomerkamp Jongens

Iedere zomer gaan we met de verkenners op kamp. Dit jaar zijn we naar Herkingen op kamp geweest, met als thema 'Miljoenen Jacht'. Het was aan de bakken om voor de schipper een mooi jacht te bouwen. Na vele onderhandelingen heeft de 828 het mooiste jacht weten te bouwen.

Regionale Zeilwedstrijden

Een keer per jaar zijn er de regionale zeilwedstrijden in Yerseke. Wie deze zeilwedstrijd wint krijgt een ticket om naar de landelijke te gaan. Ook dit jaar was de spanning te snijden, met een mooi resultaat: 4 bakken mogen naar de landelijke!

Engeland Kamp

Eens in de vier jaar bezoeken we onze Engelse vrienden. In de meivakantie was het weer zo ver en zijn we met heel de groep naar Engeland vetrokken. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Wilt u mee- of nagenieten? Bekijk dan hier de foto's!

2018

Trailer Jaarfilm

Neem contact op voor de hele jaarfilm!

Berentocht


Volg ons op Social Media!

Altijd op hoogte blijven van de nieuwste foto's? Volg ons dan op social media, zo weet je altijd als eerste wanneer er weer nieuwe foto's beschikbaar zijn!