Media

Laatste Activiteiten

Berentocht 2019

Het hoogtepunt van het winterseizoen is toch echt wel de berentocht. De berentocht is een voettocht van, als je in één keer goed loopt, 25 km. Dit jaar was het thema de vijf zintuigen, bij iedere opdracht moesten de bakken een zintuig gebruiken om de weg te vinden.

Zomerkamp Jongens 2019

Iedere zomer gaan we met de verkenners op kamp. Dit jaar zijn we naar Herkingen op kamp geweest, met als thema 'Miljoenen Jacht'. Het was aan de bakken om voor de schipper een mooi jacht te bouwen. Na vele onderhandelingen heeft de 828 het mooiste jacht weten te bouwen.

Regionale Zeilwedstrijden 2019

Een keer per jaar zijn er de regionale zeilwedstrijden in Yerseke. Wie deze zeilwedstrijd wint krijgt een ticket om naar de landelijke te gaan. Ook dit jaar was de spanning te snijden, met een mooi resultaat: 4 bakken mogen naar de landelijke!

Engeland Kamp 2019

Eens in de vier jaar bezoeken we onze Engelse vrienden. In de meivakantie was het weer zo ver en zijn we met heel de groep naar Engeland vetrokken. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Wilt u mee- of nagenieten? Bekijk dan hier de foto's!

2018

Trailer Jaarfilm 2018


Volg ons op Social Media!

Altijd op hoogte blijven van de nieuwste foto's? Volg ons dan op social media, zo weet je altijd als eerste wanneer er weer nieuwe foto's beschikbaar zijn!