Kalender

Komende Activiteiten

Okt.
14

Herexamens

Deze zaterdag is een belangrijke dag voor de jongens die afgelopen zomer hun examens (deels)nniet hebben gehaald. Op deze dag is er tijdom te laten zien dat je je insigne toch hebt verdient! Houd er rekening meedat je examen al in de ochtend kan beginnen, de planning volgt.

Okt.
21

Roeiwedstrijden

Tijdens de regionale roeiwedstrijden meten we onze krachten metde Zeeuwse groepen. In verschillende klassen roeien we voor de prijzen. Voor het vervoer van en naar Middelburg hebben we de hulp van ouders nodig die kunnen rijden. We zullen ’s ochtends vertrekken en we zijn aan het eindevan de middag weer terug.

Okt.
28

Sluiting vaarseizoen

Deze zaterdag zullen we het mooie vaarseizoen afsluiten met leuke spelletjes en activiteiten georganiseerd door de bootslieden. Met deze dag wordt ook het winterseizoen ingeluid en het is tijd om de lange broekenaan te trekken en te gaan klussen aan de boten om ze ook volgend jaar er weer top uit te laten zien.

Eerste keer zwemmen

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer zwemmend redden. Tijdens sluiting vaarseizoen springen we voor het eerst weer in het water. Vanaf dan zullen we elke zaterdag om 1240 de troep beginnen met een uurtje zwemmend

Nov.
4
Nov.
5

Bezoek Warspite

De leiding van de Engelse Warspite brengen een bezoekje aan Bergen op Zoom, ter voorbereiding van hun kamp volgend jaar

Vooruit kijken

Scheepsvaartbericht

Ieder seizoen worden de komende activiteiten gedeeld met de ouders van onze leden. Hierin staat per activiteit omschreven wat de activiteit precies inhoudt en waarmee rekening mee gehouden dient te worden. Heeft u geen Scheepsvaartbericht ontvangen? Neem dan contact op met de speltak.

Jaarlijkse Activiteiten

Ieder jaar hebben we ongeveer dezelfde activiteiten gepland staan voor de speltakken. Benieuwd wat voor activiteiten er door het jaar heen worden georganiseerd? Bekijk dan de pagina van de betreffende speltak.