Bijdragen

Om leuke activiteiten te organiseren voor onze leden zijn we afhankelijk van de contributie die wordt betaald door de leden, maar vooral zijn we afhankelijk van de mensen die de activiteiten organiseren, het clubhuis en boten onderhouden, de groep financieël ondersteunen, ga zo maar door.

Het Rederscollege

Het Rederscollege is het fonds van de groep. Het Rederscollege bestaat uit oud-leden, kennisen, opa's, oma's, bedrijven en buitenstaanders die de club een warm hart toedragen. Ze bieden een (kleine) financiële bijdrage aan de club waarmee we als geheel veel mee mogelijk maken. Meer informatie over het rederscollege is op de Rederscollege pagina te vinden.

leiding met een omlijsting op de redersdag

Sponsoren

Als groep organiseren we verschillende activiteiten waarbij we vaak verschillende materialen nodig hebben of een grotere financieële bijdrage. Gelukkig zijn er een aantal bedrijven in de omgeving die vrijwel altijd ons willen ondersteunen bij het mogelijk maken van de activiteiten voor de verkenners. Zo helpt De Werd ons bij het vervoeren van klein materiaal, kunnen we bij ABS Autoherstel, Eskes & Van Terheijden auto's lenen bij de berentocht of op kamp, heeft Mannuh barbiers geld opgehaald om een jubileum-activiteit met ons te organiseren en helpen EPS, Meeus & HWT ons bij het vervoer van de boten. Meer informatie over onze sponsoren is te vinden op onze sponsoren pagina.

de bus van De Werd distibutie bij de roeiwedstrijden

Andere bijdrages

Naast vaste financieële ondersteuning en hulp van bedrijven kunnen we alle ondersteuning goed gebruiken.

Eenmalig een bijdrage leveren

Via het Rederscollege hebben we een vaste stroom van bijdrages van individuen, we begrijpen echter goed dat dit niet voor iedereen een optie is om zo de club een warm hart toe te dragen. Het is natuurlijk ook mogelijk om eenmalig een zelfgekozen steun te kiezen. Alle hulp is welkom!

Gratis een bijdrage leveren

Heeft ooit willen bijdragen aan onze vereniging zonder dat het u iets extra kost? Nu kan dat met Sponsorkliks! Alle informatie over Sponsorkliks vindt u op de Sponsorkliks-pagina.

Vele handen maken licht werk

Als club zijn we niet alleen afhankelijk van de financiën, maar ook van de mensen binnen de club. Mocht u willen helpen bij het onderhouden van het clubhuis, kunt u lassen of heeft u andere kwaliteiten? Neem dan vooral contact met ons op!

Sponsors

logo van de werd distributielogo van abs autoherstellogo van epslogo van eskeslogo van abs bernaards transportlogo van kiwanis